Hieronder vindt u het overzicht van de speciale schakelaars. Heeft u vragen? Neem dan contact op met de KMD-adviseur.

Adremo hoofdsteun

adremohoofdsteun 160Een volledig instelbare hoofdsteun met twee ingebouwde schakelaars. Deze schakelaars worden bediend door het hoofd naar links of rechts te bewegen. 

De schakeldruk en breedte zijn door middel van instelschroeven aan te passen aan de gebruiker. De bekleding kan worden aangepast op de kleuren van de stoel.

Voor situaties waar een standaardoplossing niet mogelijk is, kunnen we u helpen met maatwerk. Hier vindt u een paar voorbeelden.


Tongbediening

TongbedieningDeze bediening maakt het mogelijk om met een kleine beweging van de tong een hulpmiddel te bedienen.

In samenwerking met een orthodontist wordt een prothese gemaakt waarin KMD de overige elementen plaatst. Deze schakelaar is volledig maatwerk.

Toepasbaar daar waar door ernstige spasticiteit andere bedieningen niet te gebruiken zijn. 


WISP

Een onopvallende blaas/zuig bediening wordt op het hoofd geplaatst en verbonden met een zender.  Deze zender staat in verbinding met de ontvanger die het blaascommando omzet in een schakelfunctie. Te gebruiken voor het bedienen van zusteroproepsystemen en hulpmiddelen.

 


IR Switch Link

De IR Switch Link maakt het mogelijk om draadloos maximaal 5 schakelfuncties vanuit b.v. een rolstoel over te brengen naar een hulpmiddel of computer.  

Neem contact op met de KMD-adviseur voor meer informatie.


Blaas / zuig schakelaar

Blaas en zuig schakelaarDeze schakelaar kan worden bediend door licht blazen of zuigen en wordt o.a. toegepast in oproepsystemen. Ook hulpmiddelen met één- of tweefunctiebediening kunnen met deze schakelaar worden bediend. 

De schakelaar is leverbaar in een aantal uitvoeringen en te combineren met verschillende mondstukken.

TÜV ISO-9001 ISO certificering 9001 © 2019 KMD | Privacyverklaring