Voorbeeldbladen

Themaschermen zijn schermen die tijdelijk actief zijn binnen een hulpmiddel. Natuurlijk kunnen deze ook actief blijven.
Stel dat je in April nog wilt vertellen dat je van Sinterklaas een computer hebt gekregen. Echter, vaak worden de themaschermen later verwijderd. Niets is zo vervelend dan in April nog Sinterklaasliedjes te horen.

 

In het voorbeeld zie je een themascherm voor de lente met pictogrammen met allerlei gebeurtenissen die bij de lente horen. Het is ook mogelijk om specifieke themaschermen te maken zoals bijvoorbeeld ter voorbereiding of als verslag van een bezoek aan de Keukenhof met zijn bloemenvelden.

Daarna is het mogelijk de bibliotheekkaarten in KMD Create in te lezen met de optie importeer bibliotheekblad.

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden en bibliotheekkaarten die u kunt gebruiken om een eigen Sinterklaaskaart te vullen en in de spraakcomputer te plaatsen. Heeft u hulp nodig bij het maken van een Sinterklaaskaart? Neem contact op met KMD of schrijf u in voor een van onze workshops.

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden en bibliotheekkaarten die u kunt gebruiken om  eigen kerstthemabladen te maken en in de spraakcomputer te plaatsen. Heeft u hulp nodig bij het maken van een kerstthema? Neem dan contact op met KMD.

TÜV ISO-9001 ISO certificering 9001 © 2019 KMD | Privacyverklaring