Zoek jij een inspirerende stageplek waar je je inbreng kan inzetten voor onze doelgroep, zodat zij spraakmakend kunnen blijven?

beeld stage FMT

Wij zoeken een

Stagiair Fijn Mechanische Techniek (FMT) - MBO

Het KMD-team maakt in huis maatwerkoplossingen voor mensen met een spraakbeperking, zodat zij kunnen communiceren met hun omgeving door middel van een spraakcomputer. Het werken voor deze bijzondere doelgroep, vraagt om een innovatieve kijk op onze producten omdat geen oplossing hetzelfde is. Naast communicatiehulpmiddelen bieden onze specialisten ook een passende montage op rolstoel, bed of andere voorziening. De juiste positie is bijvoorbeeld van groot belang. Wij houden al vanaf de eerste stap in de ontwikkeling rekening met de montage van onze producten. Zo kunnen deze op een mooie en praktische manier worden opgebouwd.

Zijn of haar taken zijn;

  • Buiten de lijntjes kijken
  • Toepassen van “verspanende technieken”, zoals draaien, frezen en maak je de producten precies op maat.
  • De materialen waarmee je werkt zijn onder meer aluminium, roestvrij staal en speciale kunststoffen. Daarbij maak je gebruik van onder meer handbediende en volautomatische CNC freesmachines. Het zijn vaak ingewikkelde producten die je maakt. Je werkt zelfstandig aan de opdrachten die je van je leidinggevende krijgt.
  • Nu leren en wellicht straks bij KMD werken

KMD biedt:

  • Een uitdagende en afwisselende stage-plek
  • Leuke, vakbekwame collega’s en een ontspannen sfeer

 

Kom jij bij KMD stage lopen?

Stuur jouw motivatie en leerdoelen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wie weet ben jij binnenkort onze stagiair.

Over KMD

KMD levert kwalitatief hoogwaardige producten en biedt service aan mensen met een functiebeperking. De nadruk ligt op mensen met een spraakbeperking die grotendeels afhankelijk zijn van een spraakcomputer om met hun omgeving te kunnen communiceren. Ook levert KMD hulpmiddelen ter bevordering van computergebruik en omgevingsbediening.

Het grootste deel van het assortiment wordt op maat gemaakt, afgestemd op de wensen van de gebruiker. Wij begeleiden het complete traject van advies tot nazorg. Door onze eigen research- en productie-afdeling zijn wij in staat de wens en mogelijkheden van de klant centraal te stellen.
KMD werkt met de meeste verzekeraars in Nederland samen aan dit zeer speciale zorgproduct voor zeer speciale mensen.

Klein & Melgert Developments nv

‘t Holland 24
6921 GW Duiven

T: 0316-268021

F: 0316-281160

E: info@kmd.nl 

Heeft u een vraag? Vul het formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op

KMD gebruikt de door u ingevulde gegevens uitsluitend om uw vraag, verzoek, aanmelding te kunnen verwerken.
Wat is uw naam?
Invalid Input
Wat is uw e-mailadres?
Wat is uw vraag of opmerking?
Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring..
Invalid Input