willeke smidsNet van school, kwam ik in contact met KMD. Dat is inmiddels bijna 18 jaar geleden. Nog steeds werk ik bij de Gemiva-SVG Groep als logopedist en is de samenwerking met KMD uitgegroeid tot het samen zoeken naar de juiste oplossing voor onze cliënten.

Spraakcomputers waren toen nieuw voor mij. Inmiddels heb ik aardig wat ervaring met diverse hulpmiddelen. KMD heeft in die tijd niet stil gezeten. De producten zijn meegegroeid met de behoeften van de cliënt en de technische mogelijkheden zoals integratie van internet en social media.

De KMD-adviseurs denken altijd mee vanuit de mogelijkheden van de cliënten, of zij nu een verstandelijke en/of lichamelijke beperking hebben of niet-aangeboren hersenletsel. Alles is bespreekbaar. Of het nu gaat om aanpassingen aan de spraakcomputer, de tas, de opbouw: de cliënt blijft centraal staan. Omdat deze focus er is, is het prettig samenwerken.

Omdat KMD de hulpmiddelen zelf produceert, wordt een storing altijd snel verholpen. De service is, ook na levering van het apparaat, goed. Vaak kan een probleem telefonisch worden opgelost of er komt snel iemand langs. De lijnen zijn kort en dat is fijn!

Samenwerken met KMD betekent: de beste oplossing voor de cliënt!

Willeke Smids
Gemiva SVG Groep

TÜV ISO-9001 ISO certificering 9001 © 2019 KMD | Privacyverklaring