Werken bij KMD

werken bij kmd

KMD levert kwalitatief hoogwaardige producten en biedt service aan mensen met een functiebeperking. De nadruk ligt op mensen met een spraakbeperking die grotendeels afhankelijk zijn van een spraakcomputer om met hun omgeving te kunnen communiceren.

Het grootste deel van het assortiment wordt op maat gemaakt, afgestemd op de wensen van de gebruiker. KMD werkt met de meeste verzekeraars in Nederland samen aan dit zeer speciale zorgproduct voor zeer speciale mensen.

Het KMD team werkt samen in een informele setting met cliënten en hun begeleiders om tot de beste oplossing voor de cliënt te komen. Daarom zoeken wij deze speciale medewerkers die met bijzondere mensen willen werken.

Volg je een MBO- of HBO-opleiding en ben je op zoek naar een stageplaats? Wij zijn geïnteresseerd in technische mensen, maar ook in commerciële talenten. Stuur ons je cv en je motivatie waarom je bij KMD wilt stage lopen. Geef duidelijk aan in welke richting je stage wilt lopen en welke eisen er vanuit je opleiding worden gesteld. Stuur je mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KMD is altijd op zoek naar gemotiveerde mensen die onze cliënten willen helpen om hun verhaal te vertellen. Heb jij een afgeronde MBO- of HBO-opleiding, technisch of commercieel? Vertel ons jouw verhaal waarom jij bij KMD wilt werken. Geef duidelijk aan welke functie op jouw lijf geschreven is en voeg je cv toe. Stuur je mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TÜV ISO-9001 ISO certificering 9001 © 2019 KMD | Privacyverklaring