Op 28 februari 2023 is door de rechtbank van Oost-Brabant helaas het faillissement uitgesproken van Commap uit Uden. Net als KMD leverde Commap communicatieapparatuur voor mensen met een beperking. Wij wensen alle werknemers en betrokkenen heel veel sterkte met de afwikkeling van het faillissement.

 

Commap levert geen garantie meer

Commap laat weten dat het faillissement direct gevolgen heeft op de garantie en reparatie van de spraakcomputers. Commap kan geen garantie meer bieden op geleverde communicatieapparatuur of andere hulpmiddelen die ze geleverd hebben. Ook kunnen ze geen reparaties meer uitvoeren.

 

Regeling zorgverzekeraars

In overleg met de zorgverzekeraars hebben we geregeld dat we waar mogelijk service en ondersteuning kunnen leveren over de door Commap geleverde hulpmiddelen en software. Zo komt de zorg voor Commap-cliënten niet stil te liggen.

Indien wij deze service en ondersteuning niet kunnen leveren, mogen we alternatieven onderzoeken die minstens dezelfde functionaliteit hebben. Als Grid3- en Smartbox-specialist in Nederland zullen we veel vragen kunnen beantwoorden en Commap-cliënten verder kunnen helpen.

Meer weten? Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan en neem contact met KMD op via 1 van onderstaande knoppen.

 

Klein & Melgert Developments nv

‘t Holland 24
6921 GW Duiven

T: 0316-268021

F: 0316-281160

E: info@kmd.nl 

Heeft u een vraag? Vul het formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op

KMD gebruikt de door u ingevulde gegevens uitsluitend om uw vraag, verzoek, aanmelding te kunnen verwerken.
Wat is uw naam?
Invalid Input
Wat is uw e-mailadres?
Wat is uw vraag of opmerking?
Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring..
Invalid Input