Nieuws

communicatie op IC

Niets is belangrijker dan kunnen communiceren, zeker in de situatie als dat met stem niet mogelijk is. Op de foto onze eerste ontmoeting met Anne. Locked in, beademing en een enorme communicatiefrustratie. En een doorzetter, binnen 2 tellen aan het communiceren met de KMD oogbediening. Inmiddels kan Anne als geen ander vertellen hoe goede communicatie bijdraagt aan herstel en verwerking.

Samare Jasper2 aug18

KMD heeft vanuit zijn sociale karakter besloten een oogbediening ter beschikking te stellen voor Samaré. Het gehele team van KMD heeft zijn bijdrage geleverd om dit mogelijk te maken.Namens KMD zijn Jasper en Marcel in een weekend naar Slowakije afgereisd om de oogbediening af te leveren en de ouders van Samaré te instrueren in gebruik en programmeren van de KMD oogbediening.

6 maart dag van de logopedie 2

6 maart - Dag van de Logopedie.
De rol van de logopedist is van cruciaal belang voor mensen die niet of moeilijk kunnen praten. Hierdoor kunnen zij geïsoleerd raken, of voelen zij zich niet gekend. Juist vandaag vragen de logopedisten aandacht voor deze cliënten.

NVLF Logo voor website 300x106px

Wij zijn trots op het partnerschap met de NVLF. De samenwerking met de logopedist zorgt voor het beste advies voor de cliënt. Binnen de mogelijkheden van de cliënt maken we een keuze voor het communicatiehulpmiddel dat het beste past. Daarnaast zorgen wij voor actuele informatievoorziening aan de logopedisten op het gebied van communicatiehulpmiddelen.

Klein & Melgert Developments nv

‘t Holland 24
6921 GW Duiven

T: 0316-268021

F: 0316-281160

E: info@kmd.nl 

Heeft u een vraag? Vul het formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op

KMD gebruikt de door u ingevulde gegevens uitsluitend om uw vraag, verzoek, aanmelding te kunnen verwerken.
Wat is uw naam?
Invalid Input
Wat is uw e-mailadres?
Wat is uw vraag of opmerking?
Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring..
Invalid Input