Huren van een hulpmiddel

Om hulpmiddelen in te zetten voor uw clienten, biedt KMD u maatwerk in de vorm van huur voor een korte of langere periode. Hiermee wordt een passende oplossing voor iedere client mogelijk.

Betaalbaar hulpmiddel

Door het per dag huren van een hulpmiddel hoeft u niet een investering ineens te doen die ten laste komt van uw budget.

Flexibele huurperiode

Omdat het niet altijd mogelijk is om precies te zeggen hoe lang een client van het hulpmiddel gebruik kan maken, bieden wij u de mogelijkheid om per dag te huren, met een minimale huuperiode van een maand. Na deze initiele periode kunt u de huurovereenkomst per dag opzeggen. Zo lopen de kosten precies gelijk met de zorgbehoefte van de client.

U bent snel geholpen

Onze producten zijn over het algemeen direct beschikbaar. Dit komt omdat wij onze hulpmiddelen zelf produceren. Op het moment dat u besluit over te gaan tot het huren van een hulpmiddel kunnen wij direct een afleverafspraak met u plannen. Er is geen aanvraagtraject nodig waardoor de client snel kan beschikken over het hulpmiddel.

Zonder zorgen

Met de verhuur van onze hulpmiddelen bieden wij u een totaaloplossing: wij geven u een gedegen advies, wij leveren het hulpmiddel en geven u en de client instructie. Onze serviceafdeling staat u tijdens de huurperiode bij als u vragen heeft en bij problemen zorgen wij dat het hulpmiddel kostenloos omgewisseld wordt. Kortom: u heeft er geen omkijken meer naar.

Advies

KMD beschikt over een aantal ervaren adviseurs die u en de client zullen bijstaan in het gehele proces, vanaf het allereerste adviesgesprek tot aan de nazorg. Wij zullen samen met de gebruiker, maar ook met de directe omgeving en begeleiding, op zoek gaan naar het best passende hulpmiddel.

 

Ben u geinteresseerd of heeft u vragen;

Maak een afspraak

Klein & Melgert Developments nv

‘t Holland 24
6921 GW Duiven

T: 0316-268021

F: 0316-281160

E: info@kmd.nl 

Heeft u een vraag? Vul het formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op

KMD gebruikt de door u ingevulde gegevens uitsluitend om uw vraag, verzoek, aanmelding te kunnen verwerken.
Wat is uw naam?
Invalid Input
Wat is uw e-mailadres?
Wat is uw vraag of opmerking?
Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring..
Invalid Input