Voor wie ontwikkelen we onze hulpmiddelen?

Wanneer je niet of moeilijk kunt praten is het vaak lastig om duidelijk aan te geven wat je voelt of bedoelt. Je weet precies wat je wilt, maar kunt dit niet altijd goed overbrengen. Daarnaast beperken je motoriek of mobiliteit je soms bij het doen van dingen die anderen heel vanzelfsprekend vinden. Onze producten helpen je daarbij. Als Grid3 en Smartbox specialist helpen we veel klanten om juist dit mogelijk te maken.

Bel me terug

Hoe mogen wij u aanspreken?
Op welk nummer mogen wij u terug bellen?
Invalid Input
Invalid Input

Waarom KMD

Wat lost KMD voor je op

Je kunt niet of niet zo goed praten. Door je motoriek lukt het niet goed om een computer te bedienen. Je mobiliteit beperkt je bij het doen van voor de hand liggende handelingen. Met andere woorden, je wilt wel, maar je kunt niet. Met een hulpmiddel van KMD ben je veel meer in staat om zelf te doen wat je wilt en anderen te laten weten wat je voelt of bedoelt.

Kortom, KMD maakt je zelfstandiger.

Kmd Lost Op
Oud   Hoe Lost Kmd Het Voor Je Op

Hoe lost KMD het voor je op

De ervaring leert dat kleine aanpassingen voor de gebruiker een wereld van verschil kunnen maken. KMD realiseert dan ook bijna altijd maatwerkoplossingen in elektronica, software en montage. Samen met de gebruiker, de directe omgeving en de begeleiding gaan we op zoek naar het hulpmiddel dat het beste past. 

Voor wie kan KMD iets betekenen

KMD is er op de eerste plaats voor de gebruiker. We realiseren ons terdege dat de ondersteuning van de directe omgeving en de begeleiding daarbij cruciaal is. Daarom betrekken we alle betrokkenen zo veel mogelijk bij het hele proces. We besteden veel aandacht aan informatie, voorlichting en training van alle mensen die de gebruiker helpen bij de dagelijkse bezigheden.

Groep   Wat Lost Kmd Voor U Op

Klein & Melgert Developments nv

‘t Holland 24
6921 GW Duiven

T: 0316-268021

F: 0316-281160

E: info@kmd.nl 

Heeft u een vraag? Vul het formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op

KMD gebruikt de door u ingevulde gegevens uitsluitend om uw vraag, verzoek, aanmelding te kunnen verwerken.
Wat is uw naam?
Invalid Input
Wat is uw e-mailadres?
Wat is uw vraag of opmerking?
Code klopt niet
Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring..
Invalid Input